fbpx
 

Continguts

Accelera el Creixement és un programa d’alt rendiment en què passaràs per diferents fases amb l’únic objectiu de dissenyar i implementar el projecte de creixement del teu negoci.

9 mesos i més de 70 hores de suport a l’empresa estructurat en:

Fase 1

Abril 2023 – Juliol 2023

Selecció d’empreses participants

Un Comitè d’experts format per tres professionals amb una llarga experiència de suport al creixement empresarial de pimes seleccionaran les 50 empreses que participaran en aquesta edició del programa Accelera el Creixement en funció de criteris i indicadors sobre el potencial de creixement.

Fase 2

Setembre 2023 – Març 2024

Reflexió i elaboració del pla de creixement

L’objectiu d’aquesta fase és doble:

En primer lloc, reflexionareu amb diferents experts i consultors sobre quins són els factors clau d’èxit per al creixement d’una empresa.

En segon lloc, i sobre la base de la diagnosi ja realitzada, es definirà un pla de creixement operatiu enfocat al teu negoci, amb el suport i assessorament de consultors especialitzats.

En aquesta fase participaràs en les següents activitats:

Sessions col·lectives (10 hores):

 1. Anàlisi integral.
 2. Diferenciació competitiva.
 3. Transformació digital.

Sessions individuals in company (20 hores):

 1. Diagnosi i canvas actual de la teva empresa.
 2. Diagnosi de transformació digital.
 3. Sessió d’enfocament.
 4. Canvas de futur.
 5. Disseny del pla de creixement.
 6. Sessió d’orientació a l’acció.

Fase 3

Abril 2024 – Juny 2024

Suport en l’execució del pla de creixement

A la tercera i última fase del programa et donarem suport per posar en marxa les accions identificades en el pla de creixement del teu negoci a través d’un pla d’acció. En aquesta fase participaràs en les següents activitats:

Sessions individuals in company (20 hores):
Un expert de l’àrea o àrees identificades com a prioritàries a treballar (Transformació Digital, Internacionalització, Comercialització o Organització i Equip directiu) t’acompanyarà en tot el procés i et donarà suport en l’execució de les actuacions.

6 Master Classes:
Amb experts en lideratge, innovació, comercialització, finançament, transformació digital i internacionalització perquè puguis reflexionar i aplicar al teu negoci aquests elements clau de creixement empresarial.

6 Casos de Best Practices:
Empresaris d’èxit t’aportaran l’experiència i el coneixement d’alguns dels reptes més habituals en la fase de creixement empresarial.

Inicia la transformació digital de la teva empresa, comença a exportar, aprèn a vendre per internet, millora la gestió empresarial, guanya en competitivitat… Tot a partir d’un pla de creixement i un pla d’acció, i de l’assessorament d’experts en desenvolupament empresarial.

Contacta amb nosaltres amb aquest formulari

  Nom *

  Telèfon (fixe o mòbil) *

  Correu electrònic *

  Empresa *

  Població *

  Comentaris

  * Camps obligatoris